Εταιρικό Προφίλ - Γενικές Τροφοδοσίες

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Σύνδεση / Εγγραφή


Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Σύνδεση / Εγγραφή

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

0€

0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αποστολή

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δευτ - Παρ: 08:00 έως 16:00

210 4009980

Εντός Αττικής, πληρωμή με

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για παραγγελίες άνω των 50€, εντός Αττικής

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Αρχική σελίδα / Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία DURO, με συνεχή και συνεπή παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1979, δραστηριοποιείται στην προμήθεια επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων μαζικής εστίασης και ιατρείων με ποιοτικά αναλώσιμα και είδη καθαρισμού.

Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, κυρίαρχος στόχος της εταιρείας DURO είναι να συμβάλλει στην καλύτερη και πιστότερη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών της, προσφέροντας σε μεγάλη ποικιλία, αναλώσιμα προϊόντα συσκευασίας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά.

Βασιζόμενοι στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, στην ευγένεια και υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων μας και πρωτίστως στις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε εδώ και χρόνια με τους συνεργάτες μας, συνεχίζουμε δυναμικά τη πορεία μας αποφασισμένοι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τη καλύτερη εξυπηρέτηση σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε.

Ενημερωθείτε τώρα κι εσείς για όλες τις κατηγορίες των προϊόντων μας και επωφεληθείτε  από τις χαμηλές μας τιμές, κάνοντας την παραγγελία σας, είτε μέσω διαδικτύου είτε τηλεφωνικά στο 210 4009980.